Over Pamoja-mediation

Mijn naam is Teun van Zoggel en ik heb Pamoja-mediation opgericht in 2019. In de dagelijkse praktijk ben ik werkzaam als mediator gespecialiseerd in arbeidsmediation. Daarnaast werk ik als HR (interim-)professional voor diverse organisaties.
Pamoja-mediation is onderdeel van mijn bedrijf INp&o enZo.

Na het afronden van mijn studie Personeelsmanagement ben ik in diverse HR-functies werkzaam geweest: personeelsadviseur, hoofd personeel & organisatie en als HR manager, tevens lid van een aantal managementteams. Vanuit deze functies ben ik bekend met vrijwel alle aspecten van het HR werkveld en heb ik als leidinggevende zelf teams met HR-professionals aangestuurd.

Om mijn blik te verbreden en te verscherpen heb ik in de periode 2010 tot 2012 de opleiding Executive Master of Management & Organisation gevolgd en afgerond bij TIAS Business University (onderdeel Tilburg University).

Vanaf 2019 is mediation aan mijn portfolio toegevoegd en ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland. Ik heb mij gespecialiseerd als arbeidsmediator en heb een door de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN) erkende specialisatieopleiding gevolgd.


Als ervaren HR-professional en arbeidsmediator heb ik zicht op (complexe) samenwerkingsproblematieken binnen arbeidsrelaties. Ik ben daardoor in staat partijen weer opnieuw met elkaar in contact te brengen zodat deze zelf in staat zijn met elkaar een oplossing te vinden.

Pamoja-mediation is gevestigd in Deil, een dorp gelegen aan de mooie rivier de Linge in de gemeente West Betuwe. Deil is centraal gesitueerd voor mediations in o.a. Culemborg, Den Bosch, Geldermalsen, Gorinchem, Houten, Leerdam, Nieuwegein, IJsselstein, West Betuwe en Zaltbommel. Maar uiteraard ook elders inzetbaar voor mediations in de provincies Gelderland, Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht.